What's new
studiodm

Bine a-ți venit pe STUDIODM.RO. Toți la început căutam seturi gratis, dar nu găsim, sub nici-o formă. Nici la momentul actul nu se găsesc multe seturi gratis, dar eu totuși am încercat să ajut și am pus o mare parte dintre resursele mele. Va îndemn să postați si dvs. link-uri externe cu seturi create de voi sau de alte persoane pentru a ajuta persoanele care sunt la început de drum. Pentru a descărca trebuie să vă faceți cont.

REGULAMENT

Status
Not open for further replies.

Marius

Administrator General
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jan 26, 2022
Messages
315
Reaction score
68
REGULAMENT SITE

Furnizorii ("noi", "nouă", "nostru") serviciului oferit de acest site web ("Serviciu") nu suntem responsabili de nici un conținut sau conturi generate de utilizatori. Conținuturile postate exprimă doar viziunea autorului lor.

Acest Serviciu este disponibil doar pentru utilizatorii care au o vârstă de cel puțin 13 ani. Dacă ești mai tânăr de atât, te rog nu te înregistra pentru acest Serviciu. Dacă te înregistrezi pentru acest Serviciu, reprezinți că ai această vârstă sau mai mare.

Tot conținutul postat, încărcat, sau altfel făcut disponibil pentru Serviciu ("Conținut") poate fi revizuit de membri personalului administrativ. Tot Conținutul postat de tine sau încărcat poate fi trimis către servicii terțe de verificare (inclusiv, dar nu limitat la, serviciile de prevenire spam). Nu posta nici un Conținut care îl consideri ca fiind privat sau confidențial.

Ești de acord să nu folosești Serviciul pentru a posta mesaje sau linkuri către nici un Conținut care este defăimător, abuziv, de ură, amenințător, spam sau asemănător, ce poate deranja, sau care are conținut pentru adulți sau perturbator, care conține informații personale despre alții, cu riscuri de încălcare a drepturilor de autor, care încurajează activități ilegale, sau altfel încalcă orice lege. Ești pe deplin responsabil de conținut, și orice rău ce poate rezulta din acel Conținut sau conduita ta.

Putem elimina sau modifica orice Conținut postat oricând, cu sau fără cauză, cu sau fără informare. Cererile pentru Conținut să fie eliminat sau modificat vor fi preluate doar la discreția noastră. Putem închide accesul tău la tot sau orice parte a Serviciului oricând, cu sau fără cauză, cu sau fără informare.

Ne garantezi cu un non-exclusiv, permanent, irevocabil, licență de folosire nelimitată, publicare, sau re-publicare a Conținutului tău în conexiune cu Serviciul. Tu menții drepturile de autor pe Conținut.

Acești termeni pot fi schimbați oricând fără o informare prealabilă.

Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rog nu te înregistra sau folosi Serviciul. Folosirea Serviciului constituie acceptarea acestor termeni. Dacă vrei să închizi contul, te rog contactează-ne.

Termeni si condiții specifice.

- Seturile sau resursele pentru clape publicate de către membrii și staff vor fi întotdeauna urcate pe servere tip google drive , one drive sau mediafire etc (ex .zona "Exclusive Packs". )
Pentru restul pachetelor urcate pe alte servere ( considerate conținut extra) puteți face o cerere de reupload aici : Reupload .

Premium .

Asigura-te ca e ceea ce cauti , NU OFERIM REFUND / NU RESTITUIM taxa platita .


Pentru încălcarea regulilor de mai sus administratorii pot aplica avertismente (puncte) sau pot interzice accesul la forum, după caz.
La încălcarea celorlalte puncte din regulament se sancționează cu 1 punct pentru fiecare articol din regulament.
Aceste avertismente se aplica si la membrii premium, in cazul in care acestia nu respecta regulamentul vor fi exclusi de pe site fara drept de intoarce.


La advertismentele pe urmăroarele motive se aplică automat un număr de puncte după cum urmează:
Spam (1 punct)

Limbaj indecent sau injurios (3 puncte)
Atac la persoană (1 punct)

Topic în Forum neadecvat (1 punct)

Acumularea de puncte:
La
3 Puncte - Restricție postare de conținut (6 ore)
La 6 Puncte
- Restricție postare de conținut (2 zile)
La 8 Puncte
- Suspendare (BAN) pentru 3 zile
La 10 Puncte
-
Suspendare (BAN) permanentă

CITEȘTE CU ATENȚIE ACESTE CONDIȚII IAR DACĂ NU EȘTI DE ACORD , NU TE ÎNREGISTRA PE STUDIODM.RO

Aceste reguli se vor actualiza fara niciun aviz.
ATENȚIE Site-ul nu oferă versiuni electronice ale produselor și este angajat doar în colectarea și catalogarea referințelor menționate pe un forum de cititorii noștri. Dacă sunteți deținătorul legal al oricăror materiale trimise și nu doriți ca referința la acesta să fie inclusă din catalogul nostru, vă rugăm să ne contactați și îl vom elimina imediat. Fișierele pentru schimb oferite pe tracker sunt furnizate de utilizatorii site-ului Administratorul acestui site nu este responsabil pentru fișierele de citire sau întreținerea acestor fișiere. fișierele de acces deținute de alții pot contraveni legilor privind drepturile de autor, ceea ce este ilegal.
--------------
ATTENTION
The site does not offer electronic versions of products, and is engaged only in the collection and cataloging of references mentioned in a forum by our readers. If you are the legal owner of any submitted material and do not wish the reference to it to be included in our catalogue, please contact us and we shall immediately remove it. Files for exchange offered on the tracker are given by users of the site. The Administrator of this site in not responsible for reader files, or maintenance of such files. Any request to access files owned by others may contravene copyright laws, which is illegal.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
imagine exemplu
Top