Sari la conținut

STUDIODM

Toți la început căutam seturi gratis, dar nu găsim, sub nici-o formă. Nici la momentul actul nu se găsesc multe seturi gratis, dar eu totuși am încercat să ajut și am pus o mare parte dintre resursele mele. Va îndemn să postați si dvs. link-uri externe cu seturi create de voi sau de alte persoane pentru a ajuta persoanele care sunt la început de drum.
Descarcă seturi

Achiziționează un abonament

Acest abonament vă ajută să puteți descărca seturi nelimitat și să scăpați de reclamele de pe site.
Cumpără

STUDIODM ȘI PE TIKTOK

Ne găsiți acum si pe tiktok, vă așteptăm și acolo în număr cât mai mare.
INTRĂ AICI
CE ESTE NOU?
  • ANUNȚ
  • Seturi gratis pentru clape.
  • Facebook:studiodmofficial
  • Instagram:danmarius177
  • TikTok:studiodmofficial
  • Youtube:studiodmofficialnew

Regulament


Marius

Postări Recomandate

REGULAMENTUL STUDIODM.RO

Forumul a fost construit și structurat pentru a oferi sprijin tuturor utilizatorilor care au pășit în spațiul CLAPELOR.
Dorinţa noastră este de a oferi ajutor tuturor utilizatorilor . De asemenea, acest proces să fie realizat (de preferință) într-un cadru de respect reciproc. Înscriindu-vă în acest spaţiu de discuţie, declaraţi implicit că aţi înţeles şi aţi acceptat în integralitate regulile generale detaliate mai jos.

 

Limba forumului:

-Limba oficială a acestui forum este limba ROMÂNĂ (nu există excepții).
-Vă rugăm să evitaţi folosirea de prescurtări tip SMS, Messenger etc., acestea fac mesajele dumneavoastră greu de înţeles pentru ceilalţi membri. De asemenea, acestea pot fii sancționate în anumite circumstanțe.

 Cum si ce puteti scrie pe forum, chat si in comentarii !?

- Căutați cu atenție folosind funcția "Căutare" ("Search"), înainte de a deschide un subiect nou sau de a poștă un mesaj.
- Alegeți cu grijă categoria în care se încadrează threadul vostru ! Nu deschideți aiurea threaduri pe forum, unde va pică bine. Pentru orice problema, există o secțiune creeata special unde puteți deschide un nou thread. Dacă subiectul vostru nu se încadrează nici într-o secțiune, atunci postați la "Discuții Generale", care este o secțiune creeata special pentru astfel de subiecte.

-Topic-urile (subiectele) care au titluri de genul: Ajutor, Problemă, Întrebare, Help, Urgent, etc. precum şi titlurile scrise în totalitate cu majuscule nu sunt tolerate şi nu veţi primi răspuns din partea celorlalți (inclusiv al personalului forumului). Pentru a primi un răspuns concludent, într-un timp scurt și eficient, folosiţi un titlu de topic care să corespundă cu întrebarea/problema dumneavoastră. Vă cerem acest lucru pentru că şi alţi utilizatori să poată găși prin funcția Căutare răspunsul la întrebările/problemele similare.

-Când aveţi o întrebare și/sau o problemă, încercaţi să descrieţi cât mai exact problema respectivă, astfel încât să fie ușor înțeleasă de către ceilați utilizatori care vă pot fii de ajutor. Nu ezitați să oferiți amănunte suplimentare precum și capturi de ecran pentru a vă face cât mai bine înţeleşi.
 Nu adresați mai multe întrebari despre probleme diferite în același topic cu problema inițială (pentru fiecare întrebare/problemă, se crează un nou subiect și se cere ajutorul în noul subiect bazat pe tema problemei respective).

Spam și publicitate:

-Publicitatea în cadrul forumului de suport este strict interzisă, atât în mesaje, cât și prin mesageria privată (și/sau alte mijloace comune).
- Este interzisă postarea de link-uri publicitare sau vulgare. Singurele link-uri acceptate sunt cele care permit o mai bună înţelegere a problemei și/sau sugestiei dumneavoastră.
- Este permisă postarea într-un subiect, exclusiv în scop de ajutor, a unei adrese de site cu utilităţi/tutoriale după ce v-aţi asigurat că link-ul nu se regăseşte deja în topicul Link-uri utile.

Mesageria privată:

-Hărţuirea sau spamul prin mesageria privată nu sunt tolerate și vor fii sancționate ca atare în cazul nerespectării.
-Dacă primiţi mesaje cu scop publicitar, și/sau cu, conținut pornografic sau insulte prin mesageria privată, trebuie să trimiteţi o copie a mesajului, însoţita de o captură de ecran (screenshot) cu mesajul respectiv, inclusiv antetul, unui membru cu o apartenență la personalul forumului.

Încărcarea fișierelor pe site:

-Tipuri de fișiere permise pentru a fi încărcate pe site la secțiunea "Uploads": .jpg, .png, .gîf, .sty, .stl, .mid, .kar (.pdf este permis numai dacă fișierul este arhivat!). Oricare tip de fișiere dintre cele enumerate mai sus, pot fi încărcate pe site și dacă sunt arhivate .rar, .zip sau .gz.
- Este interzisă încărcarea pe site a fișierelor care nu au legătură cu activitatea siteului, a fișierelor care conțin viruși, spywhare sau troieni, crackuri, hackuri, seriale, programe (software) ori alte tipuri de fișiere care intră sub incidența legii dreptului de autor, etc ...

Atenție! Echipa STUDIODM.RO își rezervă dreptul de a aduce modificări regulamentului în orice moment, fără a anunța în prealabil viitoarele modificări. Prin urmare, pentru a fii la curent cu noutățile și/sau modificările aduse asupra regulamentului în cauză, vă rog să revizuiți cât mai des conținutul acestuia.

Vă mulțumim!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Marius locked, pinned și featured this topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.


×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Utilizăm modulele cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu privire la utilizarea site-ului dvs. de către partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză. Politică Intimitate