Bine a-ți venit pe STUDIODM.RO. Toți la început căutam seturi gratis, dar nu găsim, sub nici-o formă. Nici la momentul actul nu se găsesc multe seturi gratis, dar eu totuși am încercat să ajut și am pus o mare parte dintre resursele mele. Va îndemn să postați si dvs. link-uri externe cu seturi create de voi sau de alte persoane pentru a ajuta persoanele care sunt la început de drum. Pentru a descărca trebuie să vă faceți cont.

Daca nu va merge setul acela si spuneti ca nu are toate instrumentele il puteti sterge si baga direct altul fara sa il mai salvati.ar fi bun un tutorial dar eu am luat orga cu set si nu stiu daca trebui sters acela (nu merg toate instrumentele)
se poate un tutorial ?Daca nu va merge setul acela si spuneti ca nu are toate instrumentele il puteti sterge si baga direct altul fara sa il mai salvati.
Setul trebuie dezarhivat si pus doar folderul din arhiva pe stick.salut ,setul il pun arhivat pe stik ?
am inteles dar cand bag stikul nu il vede .Setul trebuie dezarhivat si pus doar folderul din arhiva pe stick.
Este din cauză stick-ului , încercați cu alt stick sau formatati l sa fie FAT32am inteles dar cand bag stikul nu il vede .
da asa e multumescEste din cauză stick-ului , încercați cu alt stick sau formatati l sa fie FAT32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Folosim cookie-uri esențiale pentru a face acest site funcțional, și cookie-uri opționale pentru a îmbunătății experiența ta.